De taken die je toebedeeld krijgt, zijn:
- het opnemen van bestellingen,
- het klaarmaken van gevraagde producten
- het afrekenen
- orde en netheid hanteren binnen het horecapunt waar je tewerk gesteld wordt
Kortom, je staat op ieder moment ten dienste van de klant en houdt hierbij de hygiëne, kwaliteits- en serviceregels goed in het oog.
Bedrijfsprofiel:
Je komt terecht in een gevarieerd en dynamisch team en wordt ondergedompeld in een wereld van dier en plezier. Ideaal om een eerste werkervaring op te doen, want begeleiding op de werkvloer staat centraal!
Je bent een vriendelijk en positief ingesteld persoon.
Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en kan vlot overweg met kassawerk.
Enige horeca-ervaring is een pluspunt maar zeker geen must.
Je hebt oog voor kwaliteit en hygiëne.
Je bent beschikbaar en bereid om in het weekend te werken alsook tijdens de week.
Naargelang je ervaring en capaciteiten, heb je verantwoordelijheid over de werkplaats, de begeleiding van studenten,...
Een gevarieerde job Een aangename werkomgeving en toffe werksfeer Een aangepaste opleiding vertrekkende van klantvriendelijkheid tot HACCP Een goede verloning Een vergoeding woon-werkverkeer + gratis personeelsparking Een planning op basis van jouw beschikbaarheden Op het einde van het seizoen een goed feestje om alle inspanningen te belonen 25 dagen gewerkt? Dan krijg je het volgende seizoen een gratis toegansticket
Een aangename werkomgeving en toffe werksfeer
Een aangepaste opleiding vertrekkende van klantvriendelijkheid tot HACCP
Een goede verloning
Een vergoeding woon-werkverkeer + gratis personeelsparking
Een planning op basis van jouw beschikbaarheden
Op het einde van het seizoen een goed feestje om alle inspanningen te belonen
25 dagen gewerkt? Dan krijg je het volgende seizoen een gratis toegansticket